Werkwijze


Bij de behandeling staat u als cliŽnt centraal. Gezamenlijk kijken we naar uw wensen en mogelijkheden om uw gezondheidsdoel te bereiken. U krijgt een persoonlijk advies afgestemd op uw voorkeuren en omstandigheden. U krijgt praktische tips over bijvoorbeeld het samenstellen van een gezonde maaltijd.

Intake:
Tijdens het eerste consult wordt samen gekeken met welke vraag u bij mij komt. Naast het opnemen van administratieve gegevens zal ik vragen stellen over uw leefomstandigheden, uw medische(dieet) geschiedenis, uw werkzaamheden,uw bewegingspatroon, uw huidige eetgewoonten enzovoort. Aan de hand van al deze gegevens wordt er samen met u een behandelplan opgesteld waarna een persoonlijk dieet- of voedingsadvies volgt. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw eigen voedingsgewoonten en Ėwensen. In overleg met u wordt bepaald na hoeveel tijd een nieuwe afspraak wordt gepland.

Behandeling:
De vervolgconsulten duren een kwartier tot een halfuur. Tijdens deze consulten wordt het advies geŽvalueerd en indien nodig aangepast. Er wordt tijd besteed aan het beantwoorden van uw vragen of het bespreken van moeilijke momenten en hoe hier mee om te gaan. Tevens krijgt u uitgebreidere voedingsinformatie, zoals tips over wat u kunt eten tijdens bijzondere situaties (op een verjaardag, wanneer u uit eten gaat, tijdens uw vakantie, bij ziekte enzovoort) ook het lezen van etiketten kan een onderdeel zijn. Natuurlijk kunt u tijdens de consulten vragen stellen en zal de volgorde waarin zaken aan de orde komen geheel afhankelijk zijn van uw behoefte aan informatie.

Aanmelding:
Ik ben dagelijks van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar. Indien ik in gesprek ben kunt u een bericht achterlaten en bel ik u terug als u uw naam en telefoonnummer inspreekt. Voor het maken van een afspraak heb ik een aantal gegevens van u nodig: uw naam, telefoonnummer, geboortedatum en voor welke klacht u advies vraagt. Het eerste consult duurt 1 uur en voor dit gesprek is het noodzakelijk om uw verwijsbrief, legitimatiebewijs en verzekeringspas mee te nemen voor de registratie. Er zijn meerdere spreekuren mogelijk en ook twee locaties. Klik eventueel direct hier om uw afspraak te maken.